PVC vloer

Ervaring

Vakmanschap

Sfeervol

Een hoge kwaliteit PVC vloer is iets voor u, wanneer u een vloer zoekt die weinig onderhoud vergt én een luxe uitstraling heeft.

Van den Berg Woningstoffering en Interieurs in Barneveld werkt alleen met de beste merken. Een strakke ondervloer vormt de basis voor een duurzame PVC vloer. Uit ervaring en met ons oog voor de kleinste details weten we dat dit een prachtig resultaat oplevert. Afhankelijk van uw persoonlijke wensen heeft u de keuze uit klik PVC vloeren, zelfklevende PVC vloeren en verlijmde PVC vloeren. Met de PVC vloeren van Van den Berg Woningstoffering en Interieurs in Barneveld bent u verzekerd van jarenlang woonplezier!

PVC vloer iets voor u?
PVC vloeren zijn kunststofvloeren opgebouw uit verschillende lagen PVC, ofwel polychlooretheen. Onder de toplaag bevindt zich een vochtwerende tussenlaag. PVC vloeren zijn een goed alternatief voor laminaatvloeren, houten vloeren en tapijt. U betaalt over het algemeen minder en bent minder tijd kwijt aan onderhoud. Bovendien isoleren PVC vloeren goed. Van geluidsoverlast is nagenoeg geen sprake met dit type vloer. PVC vloeren zijn voor vrijwel alle ruimtes in huis geschikt. Ook in de woonkamer kan een hoogwaardige PVC vloer zeer luxueus ogen!

Barneveld

Lunteren

Kootwijkerbroek

Voorthuizen

Heeft u interesse in een PVC vloer?

Neem dan contact op met Van den Berg Woningstoffering en Interieurs in Barneveld.