Raamdecoratie

Ervaring

Vakmanschap

Sfeervol

Raamdecoratie en gordijnen maken uw interieur echt af.

Daarom kunt u bij Van den Berg Woningstoffering en Interieurs in Barneveld ook hiervoor terecht. Wij bieden alle soorten gordijnen en vouwgordijnen aan in de meest uitlopende kleuren en dessins. Door het hele interieur in een keer uit te zoeken vinden we samen met u de ideale kleurencombinatie. U hoeft dus niet ergens anders uw gordijnen te gaan uitzoeken. Wel zo prettig! Raamdecoratie is decoratief, maar ook functioneel. U regelt de lichtinval en waarborgt uw privacy. Bovendien kunnen gordijnen net dat beetje extra warmte binnenhouden. Laat Van den Berg Woningstoffering en Interieurs in Barneveld u adviseren over uw raamdecoratie!

Soorten raamdecoratie
Raamdecoratie bestaat er in in vele soorten, maten en kleuren. Houdt u van klassiek en sierlijk of juist van modern en strak? Hieronder zetten wij de meest gangbare raamdecoratie op een rijtje:

Gordijnen, rolgordijnen en vouwgordijnen
De klassieke gordijnen kennen we in verschillende uitvoeringen. Van verduisterend tot bijna transparant, naar wens geplooid, in een gladde stof, met structuur of fluweelachtig. Weer heel anders zijn rolgordijnen, ook heel populair tegenwoordig. Je plaatst ze in of op het kozijn, waardoor ze weinig ruimte innemen. Ideaal voor kleine ruimtes. De afwerking ziet er strak uit. Ook op dakramen kunnen rolgordijnen prima.

Vouwgordijnen zijn een variant hierop, met het verschil dat rolgordijnen opgerold worden en vouwgordijnen opgevouwen. Ze hebben een warmere uitstraling. Wil je je privacy behouden en toch optimaal genieten van het daglicht? Dan zijn plisségordijnen iets voor u. Met een Een Top-down-Bottom-up plissé kun je de onderlat naar boven bewegen, maar ook de bovenlat naar beneden.

Jaloezieën en lamellen
Met jaloezieën regel je zelf de lichtinval naar behoefte. Naast kunststof jaloezieën bestaan er ook houten jaloezieën en aluminium jaloezieën. De houten variant oogt warm en sfeervol, aluminium jaloezieën strakker en industrieel. Lamellen zijn verticale jaloezieën die zeer geschikt zijn voor hoge ramen. Tot slot zijn er nog vlinderjaloezieën, bestaande uit banen stof dubbelgevouwen en voorzien van een vouw.

Barneveld

Lunteren

Kootwijkerbroek

Voorthuizen

U ziet, bij Van den Berg Woningstoffering en Interieurs in Barneveld heeft u meer dan genoeg keuze in raamdecoratie en gordijnen!